Инфо за Млади
296

Office Plus има потреба од продажен референт

Офис Плус е водечка компанија во Македонија за продажба и дистрибуција на канцелариски материјали, ИТ, канцелариски мебел, промоција, патни торби и училишна опрема. Компанијата работи на сите канали на дистрибуција: трговија на големо и мало, продажба по каталог и работи на решение за продажба преку веб шоп.

ОФИС ПЛУС е сопственик на брендот “Офис плус”, под кое име се објавуваат каталози и веб-страница.

 

Потребни квалификации:

 • ССС/ ВСС
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета како предност
 • Познавање на англиски  јазик
 • Одлично познавање на работа со компјутери

Одговорности и задачи:

 • Планирање и организирање на продажни активности
 • Следење на продажбата и преземање на активности за унапредување на продажбата
 • Проверка на декларации и редење на производи
 • Изработка на потребна документација
 • Одржување на хигиена во продажното место

Вештини и способности:

 • Одлични комуникациски, презентациски и преговарачки вештини
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
 • Ориентираност кон клиенти и градење однос со потрошувачи
 • Одговорна, мотивирана и стабилна личност
 • Способност за индивидуална и тимска работа

 

Вашата Професионална Биографија (CV) можете да ја доставите на маил [email protected]

Доколку сакате предизвик, лесно се прилагодувате, имате позитивен и професионален пристап кон работата и поседувате добри комуникациски способности, Ве повикуваме да се приклучите на нашиот тим.

Активен до: 06.07.2023

Повеќе детали на: Офис Плус ДООЕЛ: Продажен референт – ОХРИД (kariera.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави