Инфо за Млади
43

НЕЛТ СТ има потреба од Унапредувач на продажба – реон Охрид

НЕЛТ СТ има потреба од Унапредувач на продажба – реон Охрид.

Опис на работната позиција: 
 • Остварување на продажните цели и унапредување на продажбата
 • Позиционирање на производите во категоријата согласно пропишаните стандарди на принципалите.  Надополнување  и одржување на оптимални залихи на полиците, грижа во врска со квалитетот на производот (рок на траење) и изгледот на  изложбено-продажниот  објект на  клиентите.
 • Merchandising: поставување и одржување на ПОС материјали, со цел да се подобри видливоста и да се зголеми продуктивноста, почитувајќи ги пропишаните стандарди на клиентите.  Имплементација и координација на договорените маркетинг активности (секундарни места  на изложување, комуницирање на  специјални понуди …).
 • Промоција на производ: едукација на крајните потрошувачи и промовирање на брендови во согласност со добиените информации.
Услови и компетенции:
 • Основни услови: ССС или ВСС
 • Корпоративни компетенции: Победнички менталитет, Грижа за луѓе, Иновативност, Долгорочна перспектива и Лична одговорност
 • Функционални компетенции : Решавање на проблеми, Комуникација, Поставување на приоритети
 • Општи компетенции : Возачка дозвола Б категорија, познавање на работа со компјутер, познавање на англиски јазик
Што нудиме?
 • Предизвикувачка и динамична работа со можност за напредување
 • Работно време од понеделник до петок од 08:00-16:00 часот
 • Дополнителен бонус согласно остварувањето на месечните цели
 • Исплата на минат труд и годишен регрес
 • Новогодишен бонус и ваучери за пазарење
 • Погодности за купување со попуст и на рати
 • Финансиски надомест и слободни денови за свадба и принова
 • Годишен одмор определен согласно Закон за работни односи
 • Одлична работна атмосфера
 • Различни мотивациски и тим билдинг активности
 • Евалуација на вработените и вреднување на секој придонес
 • Можност за развој преку соодветни развојни планови и тренинг програми
 • Унапредувања и движење од еден во друг бизнис сектор, како и движење на останатите пазари на Балканот и на афричкиот континент.

Активен до: 25.03.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави