Инфо за Млади
224

Мтел – Инфинити Охрид има потреба од Менаџер на продажен објект во Охрид​

Во Мтел – Инфинити Охрид, отворено работно место за работна позиција – Менаџер на продажен објект во Охрид.

Твоите одговорности се:

 • Презентација и продажба на Мтел производи и услуги на сите постоечки и потенцијални нови корисници;
 • Проактивност во продажба поради постигнување на продажни цели;
 • Давање на презицни информации на корисникот за цени, производи и услуги;
 • Активно слушање на корисникот и разбирање на потребата на корисникот;
 • Едукација на корисникот за новите поризводи на компанијата.

Она што е потребно за добар почеток е:

 • Минимум 4ти степен на стручна подготовка;
 • Работа на компјутер (MS Office);
 • Ориентираност на продажба и резултати;
 • Професионална комуникација;
 • Тимска ориентираност.

Ние нудиме:

 • Конкурентна почетна плата;
 • Дополнителна заработувачка преку продажба;
 • Динамично опкружување и позитивна работна атмосфера;
 • Стекнување на дополнителни вештини за работа.

Активен до:  18.09.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави