Инфо за Млади
145

МТЕЛ има потреба од агент за теренска продажба

Телеком Србија Група е лидер во областа на телекомуникациите и како таква овозможува широк спектар на услуги на фиксна телефонија, мобилна, телевизиска и интернет комуникација со над 11 милиони претплатници на 4 регионални пазари: Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Македонија, како и пошироко на пазарите во Австрија, Швајцарија.

Активен до: 09.08.2023

Повеќе детали на линкот.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави