Инфо за Млади
168

Мотиви Вработување има потреба од кандидати за повремено ангажирање на работната позиција A1 Digital Guru (Реон Охрид)

Мотиви Вработување има потреба од кандидати за повремено ангажирање на работната позиција A1 Digital Guru (Реон Охрид).

Одговорности и задачи:

  • Постапување по кориснички барања
  • Едукација на корисниците за користење на дигиталните алатки
  • Ефективна комуникација и презентација на бенефитите од користење на дигалните алатки
  • Организација на динамиката на движење во работниот простор на салонот
  • Врвно корисничко искуство
  • Работни денови пон-пет (4 часа дневно).

Потребни услови за работа:

  • Желба за работа со корисници,
  • Одлични комуникациски и презентациски способности,
  • Работа со компјутери (MS Office).

Активен до: 26.06.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави