Инфо за Млади
67

Монтенегро ДОО има потреба од Мерчендајзер/ка за реон Охрид-Струга(Унапредувач на продажба)

Монтенегро ДОО има потреба од Мерчендајзер/ка за реон Охрид-Струга(Унапредувач на продажба).

 

Работни задачи

 • Позиционирање на артикли на продажни рафтови
 • Следење на продажба во продажни објекти
 • Информирање за обртот на артиклите и волуменот на продажба на истите
 • Спречување залиха на артикли кои не се обртни
 • Сугестија за дополнителни приоритетни нарачки
 • Известување за тековни проблеми при позиционирање на одредени артикли или нарушени позиции
 • Следење на артикли (декларации, рокови, оштетување на роба)
 • Поставување и следење на акциски банери за одредени артикли (акциски)

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови

 • Претходно работно искуство не е задолжително
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Пожелно познавање на компјутерски вештини (word, excel)
 • Фокусираност на зададените задачи
 • Лојалност и комуникативност
 • Можност за самостојна и тимска работа
 • Презентациски вештини
 • Трпеливост и упорност

Ние нудиме

 • Конкуретна почетна плата која може да прогресира во зависност од перформансите и работната успешност + дополнителни стимулации
 • Службен мобилен телефон и службено моторно возило со право на користење во работното време за извршување на работните обврски и одговорности
 • Позитивна и пријатна работна атмосфера
 • Можност за професионален развој

Активен до: 06.06.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави