Инфо за Млади
236

МОНТЕНЕГРО ДОО објавува оглас за​ унапредувач на продажба

МОНТЕНЕГРО ДОО објавува оглас за​:

Мерчендајзер/ка за реон Охрид/Струга/Дебар
(Унапредувач на продажба)

Работни задачи:

 • Позиционирање на артикли на продажни рафтови
 • Следење на продажба во продажни објекти
 • Информирање за обртот на артиклите и волуменот на продажба на истите
 • Спречување залиха на артикли кои не се обртни
 • Сугестија за дополнителни приоритетни нарачки
 • Известување за тековни проблеми при позиционирање на одредени артикли или нарушени позиции
 • Следење на артикли (декларации, рокови, оштетување на роба)
 • Поставување и следење на акциски банери за одредени артикли (акциски)

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

 • Претходно работно искуство не е задолжително
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Пожелно познавање на компјутерски вештини (word, excel)
 • Фокусираност на зададените задачи
 • Лојалност и комуникативност
 • Можност за самостојна и тимска работа
 • Презентациски вештини
 • Трпеливост и упорност

Се нуди:

 • Редовни месечни примања
 • Одлични услови за работа

Активен до: 04.08.2023

Повеќе детали на линкот.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави