Инфо за Млади
243

МОНТЕНЕГРО ДОО објавува оглас за​ КОМЕРЦИЈАЛИСТ

МОНТЕНЕГРО ДОО објавува оглас за​:

КОМЕРЦИЈАЛИСТ
За реон Охрид/Струга/Дебар

Опис на работното место:

 • Следење и реализација на зададен таргет, план и рута на посета на објекти
 • Развивање и одржување на односи со клиенти
 • Продажба на производите од нашиот асортиман
 • Работа на терен и посета на своите клиенти

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

 • Завршено минимум средно образование
 • Искуство во трговија
 • Преговарачки и комуникативни способности
 • Компјутерски способности – MC Office
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија
 • Динамичност, флексибилност и одговост

Се нуди:

 • Редовни месечни примања плус бонуси
 • Одлична можност за напредување и усовршување
 • Пријатна работна атмосфера

Активен до: 04.08.2023

Повеќе детали за огласот и начинот на аплицирање на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави