МЦО ПРАЈТ
121

Младински Круг Тема 5: Уметност, Култура и Изразување

На 11 декември, понеделник во 12ч, во просториите на Младински Центар Охрид, ќе се реализира Младински Круг на тема 5: Уметност, Култура и Изразување.
Поттикнување на креативноста кај младите, дискутирање за улогата на уметноста и културата во општеството и истражување на патишта за младинско изразување и културна размена.
Со овој младински круг се затвoра серијата на младински кругови за 2023 година во МЦО.
Ве очекуваме!

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави