Инфо за Млади
269

REFERRIZER има потреба од META Ads Expert

Ја бараш твојата Работа на соништата?

Ако сте високо мотивиран и искусен поединец со силна позадина во фитнес и велнес индустријата, добро дозволете да ви кажам дека го најдовте вашиот DREAM JOB.

Судијата бара експерт за мета реклами.

Одговорности:

 • Анализирајте го најдобриот конкурент во Фитнес, Велнес и МедСпа индустријата;
 • Останете во тек со индустриските трендови, најдобрите практики и промени во алгоритмите за да препорачате стратегии за оптимизација;
 • Дознајте за нивните кампањи CPA, CPA, LTV на конкурентите;
 • Обезбедување на јасни КПИ “се формираат и се придржуваат за маркетинг програми и ефективно следење и известување за иницијативите;
 • Користејќи алатки Мета бизнис менаџер, Meta ads библиотека.

Резултати:

 • Вашите кампањи треба ефикасно да ја зголемат видливоста и свеста на брендот во рамките на целната публика;
 • Главната цел е квалификуван сообраќај до веб-страницата на компанијата или целните страници;
 • Се очекува да ги оптимизирате кампањите за да постигнете максимална ефикасност на трошоците;
 • Анализирајте ги перформансите на вашите мета рекламни кампањи користејќи соодветни алатки за анализа и следење.

Барања:

 • 3+ години искуство во дигитални рекламни улоги;
 • Докажано искуство во управувањето со успешни дигитални рекламни кампањи, особено во Малиот бизнис и франшизите како што се Фитнес, Велнес и МедСпа индустрии (IV Drip, Acupuncture, Cryotherapy, Cryoskin, Facials итн).
 • Страст за фитнес и велнес индустрија
 • Силно разбирање на големите рекламни платформи како што се Facebook Ads, Google Ads, Instagram итн;
 • Напредно познавање на англиски јазик;
 • Портфолио на вашата работа (Резултатите во B2C на фитнес, Wellness и MedSpa индустрија е задолжително);
 • Креативни вештини за пишување. Имаш шанса да изработиш интересна копија;
 • Стратешко мислење кое ви овозможува да ги разберете индустриските трендови и потребите на клиентите;
 • Внимание на деталите, одличните организациски вештини и супериорните вештини за управување со времето.

Aктивен до:  12.08.2023

Повеќе детали на линкот.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави