Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
454

Mellon Solutions има потреба од агенти за продажба

 Mellon Solutions има потреба од агенти за продажба на терен на територија на град Oхрид

 

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование;
  • Одлични комуникациски вештини и развиени продажни вештини и моќ на убедување;
  • Претходно искуство во продажба/ директна продажба/ телемаркетинг или грижа за корисници ќе се смета за предност;
  • Основно познавање на MS Office.
  • Пријавување на емаил или телефонски број:  jobs.mk@mellоngroup.com / 02/ 309-3750

 

Краен рок за пријавување е 09.02.2023 година.

 

Превземено од Пребарување на оглaси – KARIERA.mk

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави