Инфо за Млади
291

Mega Auto Parts има потреба од ПРОДАВАЧ

ПРОДАВАЧ
Реон: Охрид

Потребни квалификации:
  • Образование: ССС/ ВСС
  • Искуство во продажба ќе се смета за предност
  • Познавање на англиски јазик
  • Продажба и комуникација со клиенти
  • Добро познавање од областа на автоделови
  • Возачка дозвола
Личен профил:
  • Вредна, одговорна личност, со изразени комуникациски вештини
  • Лојалност, енергичност и самоиницијативност
  • Способна за индивидуална и тимска работа
  • Способност за работа под притисок

Активен до: 17.08.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави