Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
200

МИСКОМ Струга има потреба од работници

МИСКОМ Струга , има потреба од магационер, вилушкарист и оператори во производство.

Потребни квалификации:

  • Средно образование
  • Способност за самостојна работа и работа во тим
  • Одговорност и посветеност на работата

Пријавување на емаил или телефонски број: [email protected]   / 070-274-204

 

Краен рок за пријавување е 15.05.2023 година.

 

Превземено од Вработи се | Охрид (vraboti.se)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави