Инфо за Млади
105

МАГНА објавува оглас за Техничар за одржување

Техничар за одржување

Клучни одговорности:

 • Техничарот за одржување е одговорен за поправките и одржувањето на машините во целата производствена област;
 • Навремено спроведување на одржувањето според планот за одржување;
 • Техничар за одржување е провајдер за оптимизација на растенијата и процеси;
 • Намалувањето на падовите како дел од работата за одржување и поправка.

Клучни квалификации / барања:

 • Техничко образование;
 • Минимум 1 години искуство во техничка област;
 • Основа на MS Excel;
 • Добри вештини за решавање проблеми;
 • Добри англиски комуникациски вештини;
 • Аналитичко и сеопфатно размислување и актерски вештини;
 • Способност за работа под притисок.

Тимски играч

Она што го нудиме:

 • Организиран превоз и жежок оброк;
 • Обука и стекнување нови вештини;
 • Можности за внатрешни промоции;
 • Отворена и динамична корпоративна култура;
 • Приватно здравствено осигурување.

Активен до: 13.08.2023

Повеќе детали на линкот.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави