Инфо за Млади
41

Magna International има потреба од Рецепционер

Magna International има потреба од лице за следната работна позиција: Рецепционер

Потребни квалификации:

  • Универзитетско образование 
  • Добри интерперсонални и ефективни организациски вештини
  • Преговарачки вештини
  • Способност за работа со минимален надзор
  • Способност за работа под притисок
  • Работа во тим

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави