Инфо за Млади
160

МАГНА има потреба од ИТ Администратор

МАГНА има потреба од ИТ АДМИНИСТРАТОР.

Вашите обврски:

 • Нарачка ИТ хардвер и софтвер;
 • Бекап на податоци;
 • Управување, инсталација и одржување на мрежата;
 • Администрација, инсталација и одржување на хардверот на серверот и клиентот;
 • Управување со телефонскиот систем;
 • Управување со антивирусен софтвер;
 • Поддршка на софтверот МЕД;
 • Поддршка на софтверот Е-Фабрика

Искуство со:

 • Клиент/сервер на Windows;
 • Citrix Xenapp и Citrix XenServer;
 • SQL Server;
 • Активен директориум;
 • HP заштитник на податоци.

Програмски вештини:

 • ПРИСТАП, SQL, .Net a.s.o;
 • Познавање на модерни мрежни структури како Cisco.

Знаење за:

 • Qlik View;
 • MES системи (MPDV, Solidat);
 • Обнова на системот Symantec;
 • Е-Фабрика и Приамус;
 • MS проект;
 • MS Office (Excel, Word, Power Point, MS Outlook)

Кого бараме:

 • Универзитетско образование (диплома или еквивалентно);
 • Искуството на слична или иста работна позиција ќе се смета за предност;
 • Способност за навигација со ERP софтвер (SAP);
 • Добри комуникациски вештини на англиски јазик (и писмени и вербални);
 • Способни да работат со минимален надзор.

Активен до: 23.01.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави