МЦО ПРАЈТПрограмски активности
359

Магична вечер во МЦО

На 6 април во Младински Центар Охрид, се организираше вечер на трикови.
Магична вечер со Филип Огњан – Fantomsky. Дружење, смеа, трикови – дел од атмосферата во МЦО.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави