Инфо за Млади
84

MAGIC има потреба од Магационер

MAGIC има потреба од МАГАЦИОНЕР.

Работни задачи и обврски:
  • Врши внес (Физички) и складирање на примената стока
  • Подготвува роба по претходно добиени налози
  • Врши утовар на роба која се спрема за дистрибуција
Потребни квалификации:
  • Образование ССС
  • Работно искуство ке се смета за предност.

Активен до: 03.02.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави