Инфо за Млади
35

MAGIC има потреба од МАГАЦИОНЕР

MAGIC e во потрага по нов колега, на работната позиција МАГАЦИОНЕР.

Работни задачи и обврски:
  • Врши внес (Физички) и складирање на примената стока
  • Подготвува роба по претходно добиени налози
  • Врши утовар на роба која се спрема за дистрибуција
Потребни квалификации:
  • Образование ССС
  • Работно искуство ке се смета за предност.

Активен до: 29.03.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави