Инфо за Млади
40

LTH Леарница има потреба од ПРОДУКТЕН МЕНАЏЕР

LTH Леарница има потреба од ПРОДУКТЕН МЕНАЏЕР.

Одговорности:

 • Разработка и имплементација на стратегии за продуктите, вклучувајќи го целиот животен циклус на производот
 • Изработка на калкулации, технички услови и услови за преземање, како и подготовка на понуди
 • Организација и водење разговори со купувачите при воведување нови производи
 • Соработка при изработка на плански акти и инвестициски елаборати во производството односно техничко-технолошката област
 • Водење проекти од порачка до потврдување на сериското производство
 • Координација на изработката и потврдување примероци за нови проекти и повторени алати
 • Управување и порачка на повторени алати
 • Изработка на анализа на трошоци за проектите
 • Соработка со надворешни институции и деловни партнери во рамките на проектните задачи
 • Идентификација на потребите на клиентите кои ги задоволуваат нивните очекувања
 • Комуникација со останатите сектори заради развој на продукти и производство.
 • Евалуација на перформансите на продуктите и препораки за подобрување

Квалификации:

 • Диплома на завршено образование (техничка)
 • Искуство како продуктен менаџер во релевантна индустрија е предност.
 • Одлични вештини за анализа и стратегиско размислување.
 • Извонредни комуникациски и тимски вештини.
 • Познавање на техники и процеси за развој на производи.
 • Способност за менаџирање на проекти и работа со рокови.
 • Познавање на англиски јазик, германски е предност.

Придобивки:

 • Конкурентна плата
 • Динамична и колаборативна работна средина
 • Бонуси за работна успешност
 • Исплата на новогодишен надоместок
 • Доброволно приватно здравствено осигурување
 • Развој на ниво на групација
 • Сигурност во вработувањето
 • Топол оброк.

Активен до: 20.03.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави