Инфо за Млади
264

Lohmann & Rauscher има потреба од Административен Асистент

Lohmann & Rauscher е Австриско-Германска компанија стара повеќе од 160 години, која е глобален лидер во производство и достава на медицински производи, како облоги за современ третман на рани, компресивна терапија и производи за операциона сала со повеќе од 5.500 вработени, 49 официјални претставништва, 1200 дистрибутери и извоз во повеќе од 75 земји во светот.

Поради динамичен раст и развој на интернационалната продажба има потреба од АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ.

 

Задачи:

  • Канцелариско работење
  • Работа и контакти со клиенти и седиштето во Австрија
  • Регистрација на производи
  • Подготовка за документација
  • Подготување извештаи за работата на клиентите

Се бараат кандидати кои:

  • Се со и без работно искуство
  • Говорат Српско-Хрватски и Англиски јазик

Предност имаат кандидати кои:

  • Имаат медицинско образование

Активен до: 01.03.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави