Инфо за Млади
85

ЛАГО ХОТЕЛ & СПА има потреба од ХОТЕЛСКИ И РЕСТОРАНТСКИ ПЕРСОНАЛ

ЛАГО ХОТЕЛ & СПА има потреба од ХОТЕЛСКИ И РЕСТОРАНТСКИ ПЕРСОНАЛ СО НЕОПХОДНО РАБОТНО ИСКУСТВО.

Локација: Лагадин, Охрид

ДОСТАПНИ ПОЗИЦИИ:

ГОТВАЧ
ПОМОШНИК ГОТВАЧ
БАРМЕН
КЕЛНЕР
ПОМОШНИК КЕЛНЕР
РЕЦЕПЦИОНЕР
СОБАРКА/ХИГИЕНИЧАРКА

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

ССС – угостителско образование ќе се смета за предност
Со претходно работно искуство.

Активен до: 10.04.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави