Инфо за Млади
515

Курсеви за програмирање за деца и млади во Касарна Хаб

Од 02.10.2023 – во Касарна Хаб се продолжува со популарните курсеви за програмирање за деца и млади.
Листата на курсеви е следна:
1. Програмирање со Scratch 9 – 11 години
2. Програмирање со Python 11 – 13 години
3. Програмирање со C++ 13 – 15 години
4. MS Office – основно и напредно ниво 10 – 15 години
-Пријавувањето се врши преку следниов линк https://forms.gle/gcLZskJgC3xRrcRd8, или во живо во Касарна Хаб од среда до петок од 09 до 20ч.
-Курсевите се бесплатни.
-Курсевите траат 3 месеци, еднаш неделно по 80 минути. Се одржуваат во живо, во просториите на Касарна Хаб.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави