Инфо за Млади
39

КОСТАЛ има потреба од Планер на суровини

КОСТАЛ МАКЕДОНИЈА има потреба од лице за работна позиција: Планер на суровини

Потребни квалификации:

  • ВСС – Логистика, Економија, ПМФ- Математика, Инженеринг, ИТ
  • Напредно познавање на англиски јазик
  • Напредно познавање на MS Office (Excel, Word, Access, e-mail)
  • Искуство во работа на B2B проекти и опкружување;
  • Познавање на германскиот јазик, како и искуство во работа со SAP или други ERP/MRP софтвери ќе се смета за предност.

Огласот е активен до: 23.07.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави