Инфо за Млади
143

Костал има потреба од Инженер за трошоци Cost Engineer

Костал Груп има потреба од Инженер за трошоци – Cost Engineer.

Задачи: 

 • Управување со јаглеродни отпечатоци во областа на производот
 • Проект за спроведување
 • База на податоци и системски поддржани пресметки и симулации на јаглеродниот отпечаток на нашите материјали, под-собранија и финални производи
 • Подготовки за преговори и одлуки во врска со co 2e релевантни фактори и трошоци
 • Анализа, проценка и управување со проекти за оптимизација во врска со јаглеродниот отпечаток.

Потребни квалификации:

 • Вашето искуство и вештини
 • Основи на техничкото образование
 • Најмалку 2-3 години професионално искуство и поврзан процес на трошоци и знаење
 • Аналитичко размислување, вештини и афинитет за броеви и анализи
 • Многу добро познавање на MS Office Excel
 • Многу добро познавање на англискиот јазик, германскиот е предност
 • Основна подготвеност за патување
 • SAP знаењето е предност
 • TC/PCM (Тим Центар Управување со трошоците за производи) е предност

Нудиме конкурентен почетен пакет бенефиции, со значителни изгледи за раст за развој на кариерата во иновативната меѓународна средина.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави