Инфо за Млади
292

Костал Груп има потреба од администратор во оддел за човечки ресурси

Уште од основањето на КОСТАЛ во 1912 година, истата се занимава со иновации во комбинација со бескомпромисен квалитет.

Денес е еден од водечките светски снабдувачи на сложени електронски и мехатронски производи за индустриски и автомобилски апликации.

Станува збор за глобална, независна семејна компанија со седиште во Германија која развива и произведува технолошки комплексни електронски и мехатронски производи, која вработува повеќе од 20 000 луѓе на 46 локации во 21 држава, нудејќи флексибилна, знаечка и услуга фокусирана на клиентите.

Адреса: Косел, 6000 Охрид

Веб страна: www.kostal.com

LinkedIn профил: https://www.linkedin.com/company/375426/admin

Повеќе детали за начинот на аплицирање и огласот на: Vrabotuvanje.com – КОСТАЛ МАКЕДОНИЈА

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави