Инфо за Млади
300

КОЛИД ФУДС ДООЕЛ има потреба од унапредувач на продажба

Водечка компанија од областа на увоз и дистрибуција на производи за широка потрошувачка, застапник на реномирани брендови.

Има потреба да вработи:

Унапредувач на продажба (м/ж)
Реон Струга

Одговорности:
  • Следење и реализација на зададен таргет план и рута на посета на објекти
  • Позиционирање и грижа за производите во продажните објекти
  • Развивање и одржување на односите со клиенти
  • Грижа за пласман на производите, се со цел за подобрување на нивна продажба
Услови:
  • Завршено средно образование, ВСС ќе се смета за предност
  • Со или без работно искуство
  • Возачка дозвола Б категорија (активен возач)
Личен профил:
  • Мотивирана и стабилна личност
  • Флексибилност за работа на терен
  • Способност за индивидуална и тимска работа

Активен до: 10.07.2023

Повеќе детали на: Vrabotuvanje.com – Унапредувач на продажба – Струга (м/ж) – Струга – КОЛИД ФУДС ДООЕЛ

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави