Инфо за Млади
222

КАМ вработува Кувар во Кам Имобилиен, подружница хотел Вилиџ Охрид

КАМ Маркет вработува кувар во Кам Имобилиен, подружница хотел Вилиџ Охрид.

КАМ нуди:

  • Навремени и сигурни примања;
  • Пријава на полно работно време, платени придонеси и додатоци на плата;
  • Регрес во износ од 37.600;
  • Платено колективно осигурување;
  • Бонус за препорачан пријател за работа;
  • Слободен ден за роденден;
  • Ваучер за склучен брак;
  • Пакет производи за Бадник и Велигден.

Активен до: 31.08.2023

Повеќе детали на: Vrabotuvanje.com – Кувар во Кам Имобилиен, подружница хотел Вилиџ Охрид – Охрид – КАМ ДОО Скопје

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави