ИНФОРМИРАЈ СЕОХРИД СЕГА
170

Изложба на фотографии „И Охрид имат пештери“

На 1 декември 2023 година, во Младински Центар Охрид ќе имате можност да ја погледнете изложбата на фотографии од Спереолошки клуб „Spirdon Speleo“ со почеток од 17:00 часот.
Спереолошкиот клуб Spiridon Speleo во соработка со Општина Охрид Ви нуди уникатна можност да ѕирнете во нeдопрената убавина и чистота во подземниот свет на охридскиот варовник.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави