Инфо за Млади
154

Интерактив Солутионс објавува оглас за администратор

Интерактив Солутионс, фирма од областа на информатичката технологија,  објавува оглас за работно место –  администратор.

Потребни Квалификации:

  • доверлив и вреден;
  • да ја разбира важноста на доверливоста;
  • силни вештини за пишување;
  •  да знае да пишува и зборува на англиски;
  • предност е искуство со веб пребарување и социјални медиуми.
  • сите апликации (CV) треба да бидат на англиски.
  • Сите  кандидати се заполуваат да го препратат своето CV на [email protected].

Активен до: 06.08.2023

Повеќе детали за огласот и начинот на аплицирање на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави