Инфо за Млади
204

Интерактиве солутионс има потреба од Администратор

Интерактиве солутионс објавува оглас за Администратор.

Истиот треба да ги исполнува следните квалификации:

  • Одговорен и работлив
  • Доверлив и да ја сфаќа важноста на апсолутната дискреција
  • Силни вештини за преговарање
  • Способност да пишува и зборува англиски и други јазици е барање
  • Претходно искуство за индексирање/влез на податоци
  • Целосна обука
Активен до: 17.09.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави