Инфо за Млади
157

Интерактиве солутионс од Помошник сметководител

ДТУ “Интерактиве солутионс” дооел Охрид има потреба од Помошник сметководител.

Потребни Квалификации:

  • завршено високо образование
  • со или без работно искуство (пожелно е да има работно искуство од финансиска област – банка, финансиска институција од најмалку една година)
  • познавање на Англиски јазик

 

Активен до: 17/11/2023.

Повеќе детали на следниот линк.

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави