Инфо за Млади
81

Interactive solutions има потреба од Web Researcher / Data analyst

Interactive solutions има потреба од 2 лица за следната работна позиција – Web Researcher / Data analyst.

Потребни квалификации

– познавање на Англиски јазик
– напредно познавање на работа на компјутер
– конфиденцијалност
– завршен факултет за информатичка технологија се смета за предност
– искуство како web researcher, data analyst се смета за предност

Активен до: 10.07.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави