Инфо за Млади
175

ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ има потреба од ИНЖЕНЕР ЗА ПРОИЗВОДСТВО

ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ има потреба од вработување на кандидати на работна позиција – ИНЖЕНЕР ЗА ПРОИЗВОДСТВО

Потребни Квалификации:

  • Електро или машински инженер

ИНОСПЕКТАР ВИ НУДИ

  • Работа во смени (прва и втора смена)
  • Редовна плата
  • Годишен одмор
  • К15
  • Можност за напредување

Активен до: 20.11.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави