Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
603

Друштвото ПЕ-ЛОГИСТИК ДООЕЛ Охрид има потреба од правник

Друштвото ПЕ-ЛОГИСТИК ДООЕЛ Охрид има потреба од вработување на правник во Охрид.

 

Потребни квалификации:

  • Англиски јази
  • Microsoft office
  • Возачка дозвола

Пријавување на емаил или телефонски број: [email protected] / 071-355-317

 

Краен рок за пријавување е 11.02.2023 година.

 

Превземено од Вработи се | Охрид (vraboti.se)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави