Инфо за Млади
190

ИМ ЛАБ има потреба од Sales Representative

Застапник за продажба

Задачи и одговорности

 • Силни комуникациски вештини (напишани и вербални) на англиски јазик
 • Работа во канцелариски простор со тимот.
 • Секојдневно помагање на клиентите по телефон и мејл
 • Работа со портали за резервации
 • Одлична команда во работата со компјутери, MS Office и Web алатки
 • Тимски играч кој секогаш е во позитивно расположение
 • Љубезни, самоиницијативни, креативни и посветени

БАРАЊА

 • Силен вербален и пишан англиски јазик
 • Тимски играч
 • Универзитетската диплома е плус
 • Одлично знаење во MS Office и Web алатки
 • Одлични комуникациски и организациски вештини
 • Силни интерперсонални комуникациски вештини во секое ниво на компанијата
 • Самоиницијативен, кој може да ги забележи предизвиците, да предложи решенија и да помогне во подобрувањето на процесите
 • Колаборативен пристап

Активен до: 31.08.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави