Инфо за Млади
322

Хотел Лагадин има потреба од рецепционер/ка и собар/ка

Хотел Лагадин
Регион: Охридски

  • Работно Место: Рецепционер
  • Индустрија: Хотелиерство

Потребни Квалификации: ХОТЕЛ ЛАГАДИН ОХРИД ВРАБОТУВА – РЕЦЕПЦИОНЕРИ -ПЛАТА 27.000 ДЕНАРИ -ПОЗНАВАЊЕ НА КОМПИЈУТЕРИ И АНГЛИСКИ ЈАЗИК – РАБОТА ВО ДВЕ СМЕНИ -ПЛАТЕН ПАТ И ЕДЕН ОБРОК ИНФОРМАЦИИ НА 076/ 244 324

Кратка Содржина: ХОТЕЛ ЛАГАДИН ОХРИД ВРАБОТУВА – РЕЦЕПЦИОНЕРИ -ПЛАТА 27.000 ДЕНАРИ -ПОЗНАВАЊЕ НА КОМПИЈУТЕРИ И АНГЛИСКИ ЈАЗИК – РАБОТА ВО ДВЕ СМЕНИ -ПЛАТЕН ПАТ И ЕДЕН ОБРОК ИНФОРМАЦИИ НА 076/ 244 324

 

  • Работно Место: Собар/ka
  • Индустрија: Хотелиерство

Потребни Квалификации: ХОТЕЛ ЛАГАДИН ОХРИД ВРАБОТУВА – СОБАРКИ – ПЛАТА 33.000 ДЕНАРИ – РАБОТНО ВРЕМЕ 8 ЧАСА,САМО ПРВА СМЕНА -СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО , ПЛЛАТЕН ПРЕВОЗ И ЕДЕН ОБРОК ИНФО НА 076 244 324 , 070 261 448

Кратка Содржина: ХОТЕЛ ЛАГАДИН ОХРИД ВРАБОТУВА – СОБАРКИ – ПЛАТА 33.000 ДЕНАРИ – РАБОТНО ВРЕМЕ 8 ЧАСА,САМО ПРВА СМЕНА -СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО , ПЛЛАТЕН ПРЕВОЗ И ЕДЕН ОБРОК ИНФО НА 076 244 324 , 070 261 448

Објавен на: 09/07/2023
Валиден до: 31/07/2023Повеќе детали на: НАЈДИ РАБОТА | Твојот партнер до успехот (najdirabota.com.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави