Инфо за Млади
194

Хотел Белведере има потреба од собар/ка и скараџија

Хотел Белведере објавува оглас за отворени нови работни места.

Во моментов се бараат работници за работно место собар/ка и за работното место скараџија.

Огласот е активен до: 16.08.2023

Повеќе детали за позицијата и начинот на аплицирање на: Вработи се | Огласи за работа | Кариера | Вработување | Барам работа | Најди работа (vraboti.se)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави