Инфо за Млади
60

Хенди Телеком,партнери на А1 Македонија има потреба од референт за продажба

Хенди Телеком,партнери на А1 Македонија има потреба од референт за продажба со одлични продажни способности за вработување во Охрид.

Кандидатите со позитивен дух, самомотивираност, посветеност и спремност за учење и работа, потребно e да ги исполнуваат следните критериуми:

  • Познавање на Англиски Јазик, MS Office
  • Високи комуникациски способности и дирекна комуникација со клиенти
  • Способност за управување со понуди,склучување на постпејд договори,наплата на фактури и други документи
  • Познавање од областа на мобилната технологијa
  • Работа во смени.

Активен до: 27.06.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави