Инфо за Млади
89

ГУГО ДОО објавува оглас за вработување за Работник во секторот за материјали за мебел

ГУГО ДОО распишува оглас за вработување на Работник во секторот за материјали за мебел.

Работни задачи и одговорности:
  • Вработување на неопределено време
  • Работно време од 08-16h, од понеделник до петок
  • Со или без работно искуство
  • Пријатна работна атмосфера
  • Плата и бонуси во зависност од резултатите од работењето

Активен до: 23.10.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави