Инфо за Млади
73

Gemak Trade има потреба од ​МАГАЦИОНЕР – ОХРИД

Gemak Trade е во потрага по нов колега, на работната позиција – МАГАЦИОНЕР – ОХРИД

Работни задачи и обврски:
  • Врши внес и складирање на примената стока
  • Подготвува роба по претходно добиени налози
  • Врши утовар на роба која се спрема за дистрибуција
Потребни квалификации:
  • Образование ССС
  • Работно искуство ке се смета за предност
  • Предност ќе имаат кандидатите со место на живеење во Охрид

Активен до: 01.03.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави