Инфо за Млади
180

Фобас Компани има потреба да вработи Tеренски комерцијалисти за продажба – Прилеп, Битола, Ресен, Струга, Охрид

Фобас Компани има потреба да вработи TЕРЕНСКИ КОМЕРЦИЈАЛСТИ ЗА ПРОДАЖБА – ПРИЛЕП, БИТОЛА, РЕСЕН, СТРУГА, ОХРИД.

За региони:
 • Прилеп, Битола, Ресен, Струга, Охрид

Услови за работа:

 • Редовна месечна плата;
 • Полно работно време – 40 часа;
 • Пријатна работна атмосфера;
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

Потребни квалификации:

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини;
 • Возачка дозвола, Б категорија (активен возач);
 • Најмалку 1 година искуство во продажба и добро познавање на региониве за кој ке аплицирате

Работни задачи:

 • Планирање и организирање на продажни активности;
 • Следење на рутинг план;
 • Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата;
 • Развивање и одржување на односите со клиентите;
 • Прием на нарачки и наплата.

Активен до: 05.02.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави