Инфо за Млади
171

Евро Стил Трејд објавува оглас за вработување на Комерцијалист

„Евро Стил Трејд“ е дистрибутивна компанија со 15 годишно искуство во трговијата,  специјализирана за увоз и продажба на повеќе светски и регионални брендови како Parodontax,Sensodyne,Aquafresh,Corega,Septona,Arko,
Evy Baby,Miss Magic,Elea,Osram,Panasonic и др.
Евро Стил Трејд објавува оглас за вработување на Комерцијалист (Охрид, Струга, Битола, Прилеп).

Потребни квалификации:

 • ССС – Минимум
 • Работно искуство на иста позиција е задолжително
 • Компјутерски способности – MS Office пакетот
 • Поседување на возачка дозвола Б-категорија
 • Одлична услуга со клиенти, продажни способности, професионално однесување, флексибилност, тимска работа и позитивен однос кон промени
 • Добри комуникациски вештини, самоиницијативност
Одговорности и задачи:
 • Посета на постоечката мрежа на клиенти
 • Продажба на нашето портфолио на производи
 • Грижа и позиционирање на производите во соодветните продажни места (merchandising)
 • Спроведување на месечни кампањи и активности
 • Следење на активностите на конкурентните производи

Активен до: 22.09.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави