Инфо за Млади
69

Евро Стил Трејд има потреба од Комерцијалист/ка (Охрид, Струга и Битола)

КОМЕРЦИЈАЛИСТ
„Евро Стил Трејд“ е дистрибутивна компанија со 15 годишно искуство во трговијата,  специјализирана за увоз и продажба на повеќе светски и регионални брендови како Parodontax,Sensodyne,Aquafresh,Corega,Septona,Arko, Evy Baby,Miss Magic,Elea,Osram,Panasonic и др.
Oбјавуваме оглас за вработување на Комерцијалист КА (Охрид, Струга и Битола)

Потребни квалификации:

 • ССС – Минимум
 • Работно искуство на иста позиција е задолжително
 • Компјутерски способности – MS Office пакетот
 • Поседување на возачка дозвола Б-категорија
 • Одлична услуга со клиенти, продажни способности, професионално однесување, флексибилност, тимска работа и позитивен однос кон промени
 • Добри комуникациски вештини, самоиницијативност
Одговорности и задачи:
 • Посета на постоечката мрежа на клиенти
 • Продажба на нашето портфолио на производи
 • Грижа и позиционирање на производите во соодветните продажни места (merchandising)
 • Спроведување на месечни кампањи и активности
 • Следење на активностите на конкурентните производи

Активен до: 09.02.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави