Инфо за Млади
57

ЕВРО СТИЛ ТРЕЈД ДОО има потреба од комерцијалист за канал аптеки и дрогерии

ЕВРО СТИЛ ТРЕЈД ДОО има потреба од комерцијалист за канал аптеки и дрогерии.

Потребни квалификации:

  • ССС – Минимум
  • Работно искуство на иста позиција е задолжително
  • Компјутерски способности – MS Office пакетот
  • Поседување на возачка дозвола Б-категорија
  • Добри комуникациски вештини, самоиницијативност
Одговорности и задачи:

 

  • Посета на постоечката мрежа на аптеки и детектирање на нови потенцијални клиенти
  • Продажба на нашето портфолио на производи
  • Грижа и позиционирање на производите во соодветните продажни места (merchandising)
  • Следење на рокови
  • Спроведување на месечни кампањи и активности.

Активен до: 01.06.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави