Инфо за Млади
128

ЕСК можност Р. Бугарија за долгорочен проект

ЕСК МОЖНОСТ ВО Р. БУГАРИЈА
Центарот за одржливи практики Природна Перспектива ја споделува со вас можноста за долгорочни и краткорочни волонтирања по ЕСК на нашите партнери Фондација Смокинја.
Има место за 5мина млади од цела Европа вклучително и Р. Македонија, на возраст од 18 до 29 години, невработени лица кои сакаат да се вклучат во долгорочен 12 месечен проект.
Локација? – Пловдив Р. Бугарија.
Кога? – 23.11.2023 до 24.12.2024
Повеќе детали за проектот може да најдете на следниот линк.
Рок за пријавување 10.11.2023
За време на волонтирањето сите трошоци се покриени преку програмата на ЕСК и како волонтер добивате месечен надоместок за храна како и џепарлак.
Сите заинтересирани да ни пратат кратко мотивациско писмо на нашата електронска адреса:

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави