Инфо за Млади
146

ESI вработува ПОМОШНИЦИ ВО ПРОДАВНИЦА – ОХРИД

ESI вработува ПОМОШНИЦИ ВО ПРОДАВНИЦА – ОХРИД:

ЗАДАЧИ:

  • Диплење, средување, редење на роба, алармирање

УСЛОВИ:

  • Со и без работно искуство;
  • Позитивен однос;
  • Уредност и дисциплинираност.

ПОНУДА:

  • Привремено вработување во времетраење од неколку дена;
  • Атрактивна дневница;
  • Работниот ангажман ќе се одвива почеток на Август 2023 година.
Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.
Активен до: 11.08.2023
Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави