Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
401

ESI има потреба од Ламинирец – Погон за произвотство и монтажа на електрични глисери

ESI:  За вработување кај наш клиент кој се занимава со дистрибуција на производи има потреба од: Ламинирец – Погон за произвотство и монтажа на електрични глисери (Струга, Охрид, Дебар)

Потребни квалификации:

 

  • Амбициозни, лојални и снажни личности со желба за напредок и учење
  • Образование – Минимум ССС
  • Претходно работно искуство со Ламинирање и користење на рачен алат- ќе се земе како предност
  • Работно искуство во производствена или средина со хемиски процеси ќе се смета за предност
  • Способност да се реагира брзо во зависност од потребите на бизнисот
  • Носење на задолжителна заштитна опрема
  • Со или без работно искуство

 

Пријавување на телефонски број: 2 3246-899

 

 

Краен рок за пријавување е 27.01.2023 година.

 

Превземено од Vrabotuvanje.com – Резултати од пребарувањето

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави