Инфо за Млади
205

Експанда ДООЕЛ  има потреба од Дистрибутер

Експанда ДООЕЛ е водечка дистрибутерска компанија во Македонија.

Во Експанда ДООЕЛ  е отворено работно место за Дистрибутер.

 

Како Дистрибутер ќе бидете одговорни за:

 • Дистрибуција на производите од портфолиото на ЕКСПАНДА ДООЕЛ во Охрид и околните општини;
 • Градење долгорочна соработка со клиентите на компанијата;
 • Почитување на процедурите на работа;
 • Редовно одржување и одговорност за возилото и опремата.

Доколку сте:

 • Насочени кон остварување резултати, организирани и структурирани во работењето;
 • Тимски ориентирани со желба за работа во динамична средина;
 • Комуникативни и одговорни;
 • Мотивирани со високо ниво на енергија;
 • Чесни и лојални.

И поседувате:

 • Завршено образование: минимум ССС;
 • Возачка дозвола: Б категорија (минимум две години возачко искуство);
 • Познавање на работа со компјутер;
 • Висок личен интегритет и деловна култура.

Активен до: 24.09.2023

Повеќе детали за огласот и начинот на аплицирање на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави