Инфо за Млади
435

ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ДООЕЛ има потреба од доставувач на пратки

ЕЛС ВРАБОТУВА!!!

ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ДООЕЛ Скопје е брзорастечка компанија за вршење поштенски услуги.
Нашата цел е да им обезбедиме на нашите клиенти брза, ефикасна, еколошка достава по пристапни цени.

ДОСТАВУВАЧ НА ПРАТКИ ЗА РЕОН ОХРИД

Го прошируваме тимот и за таа цел имаме потреба од колега во тимот доставувачи на пратки од реонот на Охрид.
Искуство во работата ќе биде предност при изборот на соодветниот кандидат.

Доколку имате ентузијазам и сакате да работите во динамична и позитивна околина со одлични услови за работа ги очекуваме вашите апликации преку полето Брза Апликација.

Контакт телефон: 070/269- 177

Активен до: 05.07.2023

Повеќе детали за огласот на: Vrabotuvanje.com – Доставувач на пратки – Охрид – Охрид – ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ДООЕЛ Скопје

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави